Littlest Pet Shop | Jane the Virgin 65 | Сирены

Közkedvelt TV sorozatok

Eve

Született szobalányok 4. évad 6. rész


Kövess minket a Twitteren!Született szobalányok 4. évad 6. rész

Született szobalányok 4. évad 6. rész online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Született szobalányok 4. évad 6. rész információk

Részletek

Cím: The Maid Who Knew Too Much
Megjelenési év: 2016
Évad: 4
Epizód: 6
Epizód hossza: 42 min
Rendező: David Grossman
Írók: Marc Cherry (created for American television by), Jessica Kivnik, David Grubstick
Szereplők: Ana Ortiz, Dania Ramirez, Roselyn Sanchez, Judy Reyes
IMDB osztályzat: 8.9

Cselekmény

A Powell család által adott estélyt egy nagyon kellemetlen közjáték zavarja meg: valaki leszúrja a család cselédjét, Flora-t. Az eset megrázza a környéken dolgozó összes szobalányt, akik mind jó barátnők. Carmen a híres énekesnél, Alejandro Rubio-nál dolgozik, mert azt szeretné, ha a férfi felfigyelne a hangjára. Zoila a Delatour családnál szolgál, és igyekszik megóvni a lányát attól a csalódástól, amit a ház asszonyának fia okozhat neki. Rosie a híres filmsztár házaspár, a Westmore-ok gyermekének dadája, miközben azon fáradozik, hogy a saját kisfiát is Amerikába hozhassa. Marisol ekkor érkezik közéjük, hogy a Stappord család házában betöltse a házvezető szerepét...