Thirteen | Русские страшилки | [HorribleSubs] Kokkoku - 01 [1080p] mkv

Közkedvelt TV sorozatok

Eve

NCIS - Tengerészeti Helyszínelők 14. évad 17. rész


Kövess minket a Twitteren!NCIS - Tengerészeti Helyszínelők 14. évad 17. rész

NCIS - Tengerészeti Helyszínelők 14. évad 17. rész online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


NCIS - Tengerészeti Helyszínelők 14. évad 17. rész információk

Részletek

Cím: What Lies Above
Megjelenési év: 2017
Évad: 14
Epizód: 17
Epizód hossza: 60 min
Rendező: Leslie Libman
Írók: Donald P. Bellisario (created by), Don McGill (created by), Scott A. Williams
Szereplők: Mark Harmon, Pauley Perrette, Sean Murray, Wilmer Valderrama
IMDB osztályzat: 8.0

Cselekmény

Az NCIS a Haditengerészeti Bűnüldöző Hivatal Főügyekért Felelős Csapatának különleges ügynökeit követi nyomon, a szervezet főhadiszállása a Washington-i Navy Yard, Washington D.C.-ben. A csapatot gyakran bízzák meg kiemelten jelentős ügyekkel, úgymint az elnök nukleáris fegyverekért felelős emberének halála, bombaszituáció az USA hadiflottájának hajóján, egy valóságshow-szereplő halála az USA Tengerészeti Testületének bázisán, terrorista fenyegetések és emberrablások. Ugyanakkor bármilyen bűneset megoldására kijelölik őket, ami kötődik a hadiflottához vagy a tengerészeti testülethez.