Villain (2017) Malayalam HDTVRip x264 700MB MP3 | Sorry for the City (City of Damnation) | Yeh Zindagi Hai

Közkedvelt TV sorozatok

Eve

Hawaii Five-0 8. évad 11. rész magyar felirattal


Kövess minket a Twitteren!Sorozat: 

Hawaii Five-0 8. évad 11. rész magyar felirattal

Hawaii Five-0 8. évad 11. rész magyar felirattal online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Hawaii Five-0 8. évad 11. rész magyar felirattal információk

Részletek

Cím: Oni Kalalea Ke Ku A Ka La'au Loa
Megjelenési év: 2017
Évad: 8
Epizód: 11
Epizód hossza: 41 min
Rendező: Tara Miele
Írók: Peter M. Lenkov (developed by), Alex Kurtzman (developed by), Roberto Orci (developed by), Leonard Freeman (based on the series "Hawaii Five-O" created by), Rob Hanning, Liz Alper (executive story editor), Ally Seibert (executive story editor), Zoe Robyn (story editor), Sean O'Reilly (staff writer)
Szereplők: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Ian Anthony Dale, Meaghan Rath
IMDB osztályzat: 7.1

Cselekmény

Amikor Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny Danno Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-0 így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!