Abnormal psychology | SCARICA ADESSO | Joye (Zee Bangla)

Közkedvelt TV sorozatok

Eve

Gotham 3. évad 19. rész


Kövess minket a Twitteren!Sorozat: 

Gotham 3. évad 19. rész

Gotham 3. évad 19. rész online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Gotham 3. évad 19. rész információk

Részletek

Cím: Heroes Rise: All Will Be Judged
Megjelenési év: 2017
Évad: 3
Epizód: 19
Epizód hossza: 43 min
Rendező: John Behring
Írók: Bruno Heller (developed by), Ken Woodruff, Megan Mostyn-Brown (executive story editor), Tze Chun (executive story editor), Bob Kane (based on the characters created by), Bill Finger (based on the characters created by)
Szereplők: Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Morena Baccarin
IMDB osztályzat: 8.3

Cselekmény

Batman városáról, Gothamről szól a Warner új tévésorozata, Bruce Wayne-nel, Macskanővel, Pingvinnel és persze Jokerrel. A Gotham afféle előzménysorozat lesz olyan tekintetben, hogy a legutóbbi filmek előtt 20-30 évvel játszódik, akkor, amikor Bruce Wayne még gyerek. Azonban a széria történetében középpontjában nem a leendő Denevérember állna, hanem James Gordon, aki ekkor még nem rendőrparancsnok, hanem mindössze valamivel több, mint mezei rendőr.