Cheech Marin | Modern Family HDTV 720p AC3 5.1 | Disclaimer

Közkedvelt TV sorozatok

Eve

Feketelista 5. évad 9. rész magyar felirattal


Kövess minket a Twitteren!Sorozat: 

Feketelista 5. évad 9. rész magyar felirattal

Feketelista 5. évad 9. rész magyar felirattal online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Feketelista 5. évad 9. rész magyar felirattal információk

Részletek

Cím: Ruin
Megjelenési év: 2018
Évad: 5
Epizód: 9
Epizód hossza: 43 min
Rendező: Michael Caracciolo
Írók: Jon Bokenkamp (created by), Sean Hennen, Marisa Tam (story editor), Taylor Martin (story editor)
Szereplők: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Amir Arison
IMDB osztályzat: 9.1

Cselekmény

A világ legkeresettebb bűnözője, az egykor a kormánynak dolgozó Raymond Reddington (James Spader) besétál az FBI székházába és feladja magát, egyúttal alkut ajánl a megdöbbent nyomozóknak: van egy listája - amin olyan rosszfiúk szerepelnek, akiket a bűnüldöző szervek nem is ismernek - és ezt megosztaná a hatóságokkal. De vannak bizonyos feltételei, amelyek közül a legfontosabb: csak egy kezdő FBI-ügynöknővel, Elizabeth Keennel (Megan Boone) hajlandó kommunikálni, egyébként nincs üzlet. Az FBI terrorellenes részlegének vezetője (Harry Lennix) kénytelen elfogadni Reddington ajánlatát és teljesíteni a férfi extravagáns kéréseit is. Keen társa Donald Ressler (Diego Klattenhoff) lesz, a csapathoz a CIA-tól is érkezik erősítés, Meera Malik (Parminder Nagra) személyében. A teljes titoktartás mellett dolgozó egység a Reddingtontól kapott, többnyire homályos és kétértelmű utalások alapján próbál dolgozni, miközben Keen férje, Tom (Ryan Eggold) egyre nehezebben viseli párja újdonsült munkáját. Nagyon hamar kiderül az is: ebben a világban semmi nem az, aminek látszik.