Беглец | Terry Stone | Кисе Танияма

Közkedvelt TV sorozatok

Eve

A SHIELD ügynökei 5. évad 7. rész magyar felirattal


Kövess minket a Twitteren!A SHIELD ügynökei 5. évad 7. rész magyar felirattal

A SHIELD ügynökei 5. évad 7. rész magyar felirattal online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a bordó kereső mezőt használnod vagy válassz a közkedvelt TV sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé a weboldalt.
Ha tetszett, amit láttál, a közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


A SHIELD ügynökei 5. évad 7. rész magyar felirattal információk

Részletek

Cím: Together or Not At All
Megjelenési év: 2018
Évad: 5
Epizód: 7
Epizód hossza: 45 min
Rendező: Brad Turner
Írók: Jack Kirby (based on the Marvel comics by), Jed Whedon (created by), Maurissa Tancharoen (created by), Matt Owens, James C. Oliver (story editor), Sharla Oliver (story editor)
Szereplők: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker
IMDB osztályzat: 9.1

Cselekmény

A Bosszúállókból már jól ismert Coulson (Clark Gregg) a SHIELD (Stratégiai Honvédő Iroda Elhárító és Logisztikai Divíziója) nevű terrorizmus-elhárító szervezet munkatársaként egy különleges osztagot vezet. A csoport tagjai: egy kém, egy pilóta, egy mérnök, egy biokémius, valamint egy hacker. Feladatuk: kivizsgálni az új, különös vagy épp ismeretlen jelenségeket szerte a világon, így védelmezve az emberiséget.